Nyelvvizsga tanácsadás

3 alkalmas nyelvvizsga tanácsadás- Melyik nyelvvizsgát válasszam?

Ma egy nyelvtanuló nagyon sok nyelvvizsga közül választhat. Bár az akkreditált nyelvvizsgák azonos nyelvi készségeket mérnek, a feladatok igen különbözőek lehetnek. Van olyan vizsga, ahol a  nyelvhelyességet feleletválasztós teszttel mérik, de létezik olyan is, amely más módszerekkel ellenőrzi azt. Van, ahol a szóbelin a vizsgázó csak a vizsgáztatóval beszélget, de olyan vizsga is akad, ahol egy másik vizsgázóval is kell kommunikálni.

A tanulási nehézséggel küzdő nyelvvizsgázóknak különösen fontos lehet, melyik nyelvvizsgát választják. Szerencsére, ma már a nyelvvizsga központok többsége figyelembe veszi a speciális igényű vizsgázók kéréseit, és igyekeznek olyan körülményeket és kedvezményeket ajánlani, amelyek egyenlőbb esélyeket nyújtanak a hátránnyal indulóknak. Ezek a könnyítések azonban igencsak eltérőek lehetnek az egyes vizsgáknál.
Milyen könnyítés lenne a legfontosabb számodra? Milyen típusú feladatok mennek jól? Melyek azok, amelyek nehézséget okoznak? Melyik az a nyelvvizsga, amelyik leginkább neked való?

A 3 alkalmas tanácsadás során interjúval, tesztekkel, próba feladatokkal mérjük fel, mely nyelvvizsgákon érheti el a jelentkező a legnagyobb sikereket.A tanácsadás célja nem a szintfelmérés, hanem annak kiderítése, hogy melyik nyelvvizsga illik hozzá leginkább.

A nyelvvizsga tanácsadást olyan nyelvtanulóknak ajánljuk, akik a közeljövőben szeretnének vizsgázni és nyelvi szintjük már nagyon közel áll a megcélzott vizsga szintjéhez.

Időtartam: 3 X 60 perc
Díja: 15.000 Ft

A JELENTKEZÉS MENETE:

  • Töltsd ki a Jelentkezési lap itt
    Hamarosan jelentkezünk és időpontot ajánlunk.

VAGY

Comments are closed.